Jdi na obsah Jdi na menu

Call of Duty 2: Tipy a triky

Call of Duty 2: Tipy a triky



Call of Duty 2 se pomalu a jistě stala nejhranější hrou na GameParku a tím pádem si zaslouží, abychom jí věnovali samostatný článek. V tom vás seznámím s několika radami a doporučeními, jak si hru nastavit, jak se ve hře chovat a s dalšími věcmi, které by vám mohly pomoci dosahovat lepších výsledků. Samozřejmě je třeba brát na zřetel, že přečtení jednoho článku z vás neudělá ultra skillera, před kterým se pokloní celý publik. Pouze vám pomůže se k tomuto stavu co nejrychleji přiblížit, největší díl práce bude na vás, vašem umu a šikovnosti. :-´) Zároveň není cílem tohoto článku popsat naprosto všechny vychytávky co existují, není to ani dost dobře možné. Text je určen hlavně začátečníkům a mírně pokročilým hráčům. Připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme na to.


DirectX7 vs DirectX9
První základ úspěchu je správné grafické nastavení hry. CoD2 obsahuje, narozdíl od předchozího dílu, jedno výrazné specifikum a tím je možnost zapnout nebo vypnout DX9 efekty. Co to ty DX9 efekty vlastně jsou? Velmi zjednodušeně by se dalo říct, že všechny ty krásné odlesky zbraní, lesklé a realisticky vypadající textury budov, detailní dým a prach. Tedy věci které jsou jednak pro on-line hraní zbytečné a na druhou stranu i velmi náročné na hardware. Tam kde budete s průměrně výkonným strojem dosahovat 40-50FPS (snímků za vteřinu) při nastavení DX7, budete mít při nastavení DX9 stěží 25FPS, což je pro plnohodnotné hraní zcela nedostatečné. To je jedna věc. Další je již zmíněný prach a dým. I když budete mít dost silnou mašinu, aby vám bez problémů utáhla DX9 nastavení, budete kvůli výše uvedeným efektům znevýhodněni. Vysvětlím. Díky realisticky zobrazeným dýmům a prachu neuvidíte tak daleko. Zvláště na velkých mapách je to podstatný handicap. A konečně poslední nedostatek: DX9 je výrazně namáhavější na oči a více je unavuje. Nedokážu přesně vysvětlit čím to je, ale není to jen moje zkušenost a potvrdilo mi to nezávisle na sobě více lidí.
Je na čase si shrnout odstavec. DirectX9 si nechejte pro hraní singleplayeru, pro multiplayer mějte vždy DirectX7. Kde se nastavuje? V menu Grafika – Rendering Method Preference.


Voice Chat
CoD2 obsahuje jednu zajímavou vychytávku, která není příliš obvyklá u jiných her a dalo by se říct, že se vyskytuje ojediněle. Je to interní Voice chat – jinak řečeno, funkce umožňující se při multiplayeru dorozumívat hlasově. Možnost domlouvat se pomocí hlasu vám jistě nebude neznámá, existují na to externí programy jako Teamspeak nebo Ventrilo. Interní voice chat má tu výhodu, že nepotřebujete žádný další program a zároveň vás slyší všichni přítomní hráči ve hře (hrající za stejnou stranu, při DM pak všichni). Zajímavá funkce, která dokáže výrazně zkvalitnit herní zážitek a týmovou souhru. Nevýhody jsou nasnadě. Když přijde do hry nějaké (s prominutím) hovado, které chce všem ukázat, že ho rozhodně minuly základy slušného chování. Pro tento případ jde naštěstí Voice chat vypnout - v menu Voice Chat - Voice Chat ON (zapnuto) nebo OFF (vypnuto). Další možností je přímo ve hře vypnout Voice Chat u konkretního hráče. Postup: Ve spuštěné hře běžte do hlavní nabídky (kde vybíráte za jakou stranu budete hrát) a zvolte možnost 3. Mute players. V dalším okně už můžete jednotlivé hráče ztlumit.


Granáty
Házení granátů už jistě máte všichni zažité a ani vám na tom nepřijde nic zvláštního. Přesto je tady zmíním, protože jak jsem se za adminování přesvědčil, mnoha lidem to zase až tak jasné nebylo. Narozdíl od CoD, kde je nutné vždy nejdříve zvolit granát jako samostatnou zbraň a poté teprve házet, umožňuje CoD2 házení rovnou. Tedy po stisku tlačítka dojde hned k odhození granátu. Je to rychlé a pohodlné a osobně si to už ani jinak nedokážu představit. Vím, že hodně hráčů včetně mě před několika měsíci říkalo, že si na to nikdy nezvykneme, ale opak je pravdou. Osobně mám odhod granátu nabindován na kolečko myši, přičemž na proti-pohybu mám rotaci nebo chcete-li změnu zbraní. Zmiňuji to zde hlavně proto, že se hodně lidí divilo a bylo překvapených, že tato funkce jde na myš nastavit. Jak? Při editaci požadované funkce stačí pohnout kolečkem myši v požadovaném směru.


Přehlednost
Tento odstavec je určen hlavně hráčům, co s CoD2 ještě neměli tu čest, na GP hrají CoD nebo jinou hru a uvažují o tom, že by si pokračování vyzkoušeli. Při hře budete mít ze začátku trochu problém rozeznat nepřátelské protihráče a to zvláště na velkých mapách. Jejich uniformy více splívají s okolím a ten okamžik, než si uvědomíte, že tam vzadu někdo je, bývá většinou rozhodující. Je to zajímavé, ale po několika hodinách hraní si na to člověk zvykne a poté už mu to nečiní žádný problém. Osobně jsem tuto situaci zažil několikrát, kdy jsem měl delší pauzu od hraní CoD2 a pokaždé jsem si zase musel zvykat. To že se opět nejedná jen o můj dojem jsem si ověřil u několika dalších hráčů, což samozřejmě nevylučuje, že právě vám to nečinilo problém žádný. :-)


GP klient
Nechme chvilku samotnou hru, pojďme se věnovat neméně důležité věci, kterou všichni jistě znáte – GamePark klientovi. Ten je nezbytně nutný pro spouštění všech her na GameParku a pokud patříte mezi úplně začínající hráče, jeho instalátor najdete zde. K čemu tedy klient slouží? Nejen k možnosti připojit se do hry nebo pokecat s ostatními pomocí chatu, ale nabízí hlavně onu unikátní možnost, aby hráč který spouští hru mohl server nastavit, jak on bude chtít. Může si zvolit libovolnou rotaci map, typy zbraní, počet herních minut a další a další věci. Jak jsem zjistil, mnoho lidí vůbec neví, že takovou možnost mají a co vlastně která položka znamená a ovlivní při hře. Proto nyní některé podrobně popíšu.

Friendly Fire:
Standartně nastaveno na 0 – Při zásahu svého spoluhráče v týmu (střelbou - výbuchem granátu), se nic neděje, nebude zraněn.
Další varianty nastavení:
- 1 Při zásahu spoluhráče mu uberete zdraví stejně, jako by jste trefili protihráče. Můžete ho tím pádem i zabít.
- 2 Při zasažení spoluhráče ubyde zdraví jen vám - tj. jako by jste střelili sami sebe.
- 3 Při zasažení spoluhráče mu uberete zdraví, ale stejně tak dojde k ubrání zdraví i vám. Pokud ho tedy zasáhnete tak že zemře, zemřete i vy.


Pouze pušky: Sice máme na GP samostatný mód umožňující hrát jen s puškou a žádnou další zbraň nemáte k dispozici, ale jen pro Teamdeathmatch. Volba v klientu zakáže všechny ostatní „primární“ zbraně, ale ponechá vám pistolku a granáty. Pro aktivaci nastavte v klientu volbu na 1.

Pouze odstřelovačky: platí úplně to stejné co v odstavci s puškami. Tedy jsou zakázány všechny primární zbraně kromě snipek, máte k dispozici i pistolku a granáty.

Granáty: Další funkce v klientu (prozatím jen v TDM), umožňující zcela vypnout granáty ve hře, což je na některých malých mapách více než přínosné.
Standardní nastavení: 0 granáty ve hře nejsou, 1 granáty jsou ve hře normálně, jak jste byli dosud zvyklí.


Jistě mi dáte za pravdu, že díky těmto nastavením si můžete každou hru vytvořit k obrazu svému a podle vlastních požadavků. Je to jistě lepší, než kdyby jste měli k dispozici stále stejně nastavené místnosti. Pokud se dostanete k tomu, že máte možnost nastavovat místnost, berte to prosím na zřetel a věnujte se tomu s maximální pečlivostí. Nezapomínejte, že tím tvoříte hru pro ostatní a že špatně nastavená místnost je obrázkem o hráči, který místnost založil. Přibudou i další nastavení, u kterých bude možnost, aby si hráči sami rozhodli, zda je ve hře chtějí mít. Namátkou zmíním třeba možnost vypínat brokovnice nebo zapnout kouřové granáty. Nechte se překvapit, co pro vás CoD2 admin team v brzké době připraví.

Taktiky?
To by bylo vše k nastavení hry pomocí klienta a vraťme se zase zpět ke hře. Možná jste zaregistrovali, že vychází seriál taktik pro CoD, kde jsou pro mapy vysvětlovány různé postupy. Já osobně jsem k podobným věcem spíše skeptický a nemyslím si, že to týmu může nějak výrazně pomoci k úspěchu. Na druhou stranu to může těm začínajícím ukázat první cestu, která je nastartuje k lepším výsledkům, o což v tomto seriálu šlo. Nečekejte tedy, že vám teď prozradím nějaký zaručený postup, bude to jen naprosto základní snůška rad a doporučení, které z vás postupem času mohou udělat lepší hráče.
Základní věc: přemýšlejte!! Umět rychle zamířit a trefit se, je sice dost podstatná část úspěchu, ale taky se k tomu zamíření musíte dostat :-). Pořád si zkoušejte představit, co by asi udělal protihráč, kde by se mohl schovat. Pokud vidíte, že je skupinka nepřátel schovaná na druhé straně mapy, zkuste je obejít a zneškodnit ze zálohy, než aby jste jim pořád dokola nabíhali na mušku. Snažte si představit, co asi udělá protihráč, když ho na některém místě zahlédnete. Myslete dopředu - co se může stát, kde může kdo být. Když se přesunujete - rozhlížejte se. Občas mrkněte i za sebe. Týmově spolupracujte! Ve skupině s krytím máte několikanásobně větší šanci, než při samostatných nájezdech. Cvičte AIM!! To je to nejdůležitější, co zůstává stále stejné. Co nejrychleji a nejpřesnějí trefit protihráče. Toho docílíte jen poctivým a pravidelným tréninkem.


Pár slov o CTF
Kolikrát jste se setkali s tím, že spousta hráčů degraduje mód Capture The Flag na obyčejný TeamDeathmatch? Já mnohokrát a přitom tento mod nabízí daleko víc a při týmové spolupráci je velmi zábavný. Přibližme si CTF výstižnou definicí, kterou má na svědomí bývalý admin Stinger:

Capture the Flag neboli Vezmi vlajku je jeden z 5ti základních typů hry. Každý tým má jednu svou vlajku a snaží se ukořistit tu soupeřovu. Úkolem tedy je doběhnout k soupeřově vlajce a přinést ji ke své, aniž by byla protihráči ukradena. Hra je velmi dynamická a během chvilky se z defenzivy můžete dostat do útoku a soupeře zatlačit až na okraj mapy. Kladem této hry je dynamika, což zajišťují respawny s menší časovou prodlevou po smrti než je u SaD a taky proměnlivost míst, kde se hráči respawnují. Velmi dobrý způsob jak dosáhnout vítězství je rozdělit tým na obránce, kteří hlídají vlajku a útočníky, kteří se snaží přinést tu soupeřovu. Kdo má rád akci, musí ten styl milovat - rychlé a překvapivé útoky, taktika a adrenalin.


Jak hrát pohodlně 1.0 i 1.3 verzi
V současné době je možné hrát na GP dvě verze CoD2 – 1.0 a 1.3 verzi. Verze 1.3 nabízí kromě opravy některých bugů i implementovaný anticheat, takže jen tady můžete mít solidní jistotu, že nehrajete proti partě supermanů a terminátorů, co vidí přes zdi a mají automatické zaměřování. Jak tedy docílit toho, abychom mohli bez větších problémů hrát obě verze? Řešení je snadné a stačí jen oželet 4GB místa na disku. :-)

1) V prvé řadě musíte mít na disku instalaci CoD2 ve verzi 1.0. Standardně ji najdete na C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2

2) Nyní si vytvoříme adresář (složku), kterou nazveme třeba CoD2-10 (tuto složku vytvoříme jako podadresář v “Program Files\Activision“


3) Celou instalaci 1.0 verze nyní zkopírujeme do nově vytvořeného adresáře – tedy všechny soubory z C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2, zkopírujeme do C:\Program Files\Activision\CoD2-10. Tímto získáme dvě stejné instalace.


4) Nyní stáhněte patch 1.3 a spusťte jeho instalaci. Nezapomeňte zkontrolovat, aby se patch instaloval do adresáře C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2 (což by mělo být při instalaci patche již nastaveno automaticky)

5) V tuto chvíli již máte na disku dvě funkční instalace CoD2 v obou verzích.


Teď už stačí jen jeden krok – pro verzi hry, kterou budete chtít hrát, stačí v GP klientu změnit cestu, odkud se vám bude CoD2 spouštět.

Budete-li chtít hrát verzi 1.0 – nastavíte v klientu cestu C:\Program Files\Activision\CoD2-10

Budete-li chtít hrát verzi 1.3 – nastavíte v klientu cestu C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2


Změna tohoto nastavení vám zabere vždy jen několik vteřin.

Forum a FAQ
Na GP se dá nejen hrát, číst si recenze a články, ale jeho neodmyslitelnou součástí je i forum. To je v podstatě možnost diskutovat s ostatními hráči, o čemkoli vás napadne. Každá hra má svůj vlastní prostor, nechybí ani možnost diskutovat nebo psát připomínky ke GameParku nebo jeho klientu. Admini jsou ve dne v noci připraveni na vaše podněty reagovat nebo se s vámi jen tak nezávazně bavit o vaší oblíbené hře. Že to zní lákavě? Tak proč tam ještě nejste? Stačí udělat jednoduchou registraci, seznámit se s pravidly a můžete psát.
Další neodmyslitelnou součástí je FAQ (Často kladené dotazy) – souhrn rad, problémů a jejich řešení. Každý problém, na který admini narazí, okamžitě zapracují jako další bod. Vznikla tak unikátní nápověda, která odpoví na 90% vašich problému se hrou. Vždy, když budete potřebovat poradit, mrknete se nejdříve na forum do FAQ a až poté pište adminovi.

Pro úplnost uvádím i FAQ pro COD a FAQ pro CoD:UO.


Pravidla a admini
Hraním na GameParku souhlasíte s pravidly, jejich plné znění najdete zde. Doporučuji všem - důkladně se s těmito pravidly seznamte!!! Předejdete tomu, že se objevíte na banlistu. Mnoho hráčů někdy ani neví, že nějaká pravidla porušují a zbytečně si pak musí odpykávat trest za jejich porušení. Stejně tak jsem se mnohokrát setkal s tím, že hráči neví, kdo je admin a kde na něj najdou kontakt. Seznam adminů najdete po kliknutí v horní liště na nápis KONTAKTY. Když budete adminovi psát, hned v první zprávě uvádějte jaký máte problém a co potřebujete. Na věty typu – „jsi tam?“ apod. admini často nereagují, protože jim podobných zpráv chodí desítky denně.


A je to
Jsme u konce dnešního článku. Doufám, že jste v něm i vy našli nějakou radu nebo tip, který vám zpříjemní a zkvalitní hraní na GP. Podobných rad je jistě spousta a nevylučuji, že se se stejně zaměřeným článkem ještě v budoucnu setkáte.

Máte snad i vy v zásobě nějaký tip, který v článku chybí a ostatním by pomohl? Pak neváhejte a podělte se s ním v komentářích.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RobertRaw - Shopping, Aliexspress

21. 4. 2020 6:12

Купить одноразовые маски - эффективная самозащита каждый день! ... Маска одноразовая трехслойная эффективно защищает органы дыхания от попадания пыли, бактерий и возможного заражения инфекционными заболеваниями. Гибкий носовой фиксатор помогает маске плотно прилегать к лицу, а мягкие резиночки удобно фиксируют маску, не вызывая кожных раздражений. Размер и плотность маски обеспечивает комфортное ношение в течении длительного времени ...
https://t.co/Ehdzs0c2Nt

Danieltheap - nice web site

19. 4. 2020 22:37

try this out https://www.affiliate-programs.biz/cpa-affiliate-network-admitad/

Thomaspoush - Здорово! Выбрал подборку каналов интересных в Telegram Messenger специально для Вас!

19. 4. 2020 16:34

https://t.me/sportkachok > Качок - спорт/бодибилдинг. Канал посвящен бодибилдингу и всему, что с ним связано. Фото красивых тел, способных замотивировать вас на тренировки, подарят правильный заряд. Построй красивое тело сам!

KiraPaise - Natural health

19. 4. 2020 12:38

Natural health: https://lite.bz/qdQ5Kv

Bombaoxr - продажа б у компьютеров https://www.homeservicepc.ru}

19. 4. 2020 6:02

Josephexcam - wild arms (video game series)

19. 4. 2020 3:37

A team of hackers sells information. banks, copies of credit and debit cards, access and blocking of web resources of any complexity. we also need people to cash money from ATMs around the world courses and trainings- a lot of work and sale of information ssn dob search, western union hack, bank hack transfer, paypal, ebay, shop cvv dump + pin site dos.exploit hack .atm cashing atm program hack,traffic site,install exe traffic,botnet vnc.

Our contacts - https://icq.im/608319057
jabber client - sssss777@linuxlovers.at
jabber client reserve - open@shangryla.net
email - dolar212345@gmail.com

windows, how to boot people offline 2020, hacking course in hindi, full movie, cyber, youtube network, how to get free money, sefani, botnet how to make, solution, live hacking attack website, 4 simple life hacks, retirement estimator, купить дампы, cash app hack, drum tech, как заработать денег, обнал форум, gmod atm hacker, larisa

Jennieabodo - Ищем партнеров!

19. 4. 2020 1:15

Ищем партнёров! Мы занимаемся трудоустройством соискателей в Швецию и Израиль. https://youtu.be/7et5Clmk3V4 Вознаграждение за каждого отправленного соискателя в Израиль 500 у.е. в Швецию 300 евро. Игорь Райтман основатель ООО Глобал Сервис Интернешнл и партнеры viber/whatsapp +972539013959

Scottiejoilk - coronavirus pandemic supply trading

18. 4. 2020 11:46

ncovid19 coronavirus pandemic distribute trading

WaynePremo - Law 2020 Estonian, European firms

18. 4. 2020 11:34

Registration and sale of ready-made Estonian, European firms. https://diamont.ee/en/company-registration/ Companies with nominee service and bank account. Crypto license. AML service. Remotely. Fast, professional. Zero tax rate. Accounting services

ArisseEngiste - Yo! ,

18. 4. 2020 9:34

What’s up? Thanks for that.great work… Like the MojoHeadz records =)

Garlandted - Интересный сайт для вашего досуга!

17. 4. 2020 23:58


Моментальный доступ к более чем 3500 магазинов! Заходи не пожалеешь! по
https://hydra-relax.com

Гидра онион – это оптимальный вариант заказать необходимый товар, оставаясь совершенно анонимным и получать заказ в сжатые сроки с гарантией честной сделки. по https://hydra-relax.com

Для того, чтобы перейти на официальный сайт гидра, необходимо использовать ссылку https://hydra-relax.com которая позволит воспользоваться всеми возможностями маркетплейса.


Ищете, где находится популярный сайт гидра, на котором каждый сможет заказать анонимно необходимые товары на выгодных для себя условиях? Переходите по ссылке по https://hydra-relax.com которая приведет на площадку маркетплейса.

Saradat - Mystries of Human Brain

17. 4. 2020 2:54

Recently I read an article about human brain and how it can heal any disease. it totally blew my mind. check out this
https://am3media.com/2020/04/14/10-interesting-facts-about-the-human-brain/
https://b-ly.co/bs1q

KurierdoRumuniigew - Choosing a correct saddle for you and your horse? by horse riders all over the whole world

16. 4. 2020 18:51

W dzisiejszych czasach Obecnie handel sprzedaż transakcja zakupowa Jest czynnością prostszą łatwiejszą sprawniejszą dostępniejszą niż kiedykolwiek wcześniej w dobie bez internetu. Możliwość Sposobność prowadzenia handlu sprzedaży sklepu przez internet otwiera poszerza horyzonty granice i pozwala na wykonywanie zagranicznych transakcji sprzedaży zagranicznej działań na światową skalę. Przesyłki do Rumunii Paczki kurierskie do Rumunii Przesyłanie zakupionych przedmiotów do Rumunii to kolejny krok stopień szczebel w rozwoju modernizacji ulepszaniu sklepu internetowego handlu internetowego. Dzięki nam Z naszą pomocą Dzięki naszemu wsparciu Z naszymi możliwościami możesz z łatwością łatwo i szybko bez trudu bez kłopotu wprowadzić takie przesyłki do swojej oferty sklepu internetowego handlu internetowego. Zobacz Spójrz Patrz jakie to proste łatwe szybkie
Przesyłki do Rumunii Paczki do Rumunii Kurier do Rumunii Przesyłki kurierskie do Rumunii Nadawanie paczek kurierskich do Rumunii

umacnia ulepsza usprawnia prowadzenie sklepu internetowego handlu internetowego. Oferujemy Proponujemy kompleksową najlepszą ogólnie dostępną pomoc w prowadzeniu sklepu internetowego z paczkami do Rumunii sprzedaży towaru ze sklepu internetowego do Rumunii. Dzięki szerokiej wiedzy i ogromnemu doświadczeniu dużym zasobom wiedzy i doświadczeniu każdego dnia na co dzień w codziennych obowiązkach możemy potrafimy pomagać wspierać każdego, kto zdecyduje się podejmie dobrą decyzję i postawi na paczki kurierskie do Rumunii przesyłki kurierskie do Rumunii.

Nasza frima Nasza działalność pomaga w odbieraniu paczek odbiorze przesyłek odbieraniu nadań kurierskich, przyjmowaniu zwrotów obsłudze zwrotów przyjęciu zwróconych przesyłek kurierskich, oraz a także a dodatkowo a ponadto odbieramy przyjmujemy zapłatę opłatę w rumuńskich lejach rumuńskiej walucie rumuńskich stawkach walucie obowiązującej w Rumunii. Dzięki nam Z naszą pomocą w łatwy i szybki sposób pokierujesz swoim biznesem internetowym poprowadzisz swój sklep w sieci i rozwiniesz poszerzysz swoją działalność ofertę na światową międzynarodową skalę.

Zaufaj najlepszy i pozwól daj sobie pomóc. Udowodnimy Pokażemy Ci, że przesył nadawanie wysyłanie sprzedawanie paczek towarów poza granice za granicę poza Polskę może być może okazać się łatwiejsze prostsze szybsze sprawniejsze niż to prowadzone w kraju dostępne w Polsce działające na terenie naszego Państwa Jesteśmy po to działamy po to Zostaliśmy stworzeni po to aby każdego dnia na co dzień pomagać takim firmom tego typu firmom jak Twoja. Nie szukaj niesprawdzonych kurierów Nie marnuj czasu na przeglądanie internetu w poszukiwaniu innych nie trać cennych godzin na znalezienie odpowiedniego kuriera wybierz zaufaj tym, na których możesz polegać.

BennyWrono - 6 Простатит Бг Новини Онлайн Тсн Украина

16. 4. 2020 9:50

Секрет евреев: Еврейские мужчины лечат простатит за 2-3 недели!
Один раз в жизни! Раз и навсегда! Узнаем как... https://txxzdxru.diarymaria.com/

Thomaspoush - Приветствую! Сделал подборку каналов привлекательных в мессенджере Telegram исключительно для Вас!

15. 4. 2020 22:53

https://t.me/KreativnyeIdei > Креативные идеи. Коллекция креативных советов, которые действительно являются очень полезными!

Walterlag - Новинка самоходная тележка Мотомул Крым

15. 4. 2020 22:36

Новейшая разработка для строителей Мотомул Крым.

Широкий выбор дополнительного оборудования позволяет использовать мини самосвал на строительной площадке, в производстве, в частных и муниципальных хозяйствах в течении всего года.
Поэтому Мотомул МТ-300 пригодится при строительстве в тяжёлых и стеснённых условиях, в фермерских хозяйствах, в ЖКХ, а также на личных приусадебных участках.
Кроме обычных транспортных работ, Мотомул МТ-300 может работать как небольшой трактор – для этого на него можно установить, например, передний отвал бульдозерного типа.
И наконец, в ближайшее время в Обнинске для Мотомула будет выпускаться специальный адаптер с сиденьем. Это превратит самоходный агрегат Мотомул МТ-300 в настоящий мини-трактор, способный обрабатывать (культивировать) почву на загородном участке.
Найти нас можно по запросу в Яндексе: "Мотомул Крым".

GregoryMog - Калибровка прошивок ЭБУ от Auto Teams на заказ!!!

15. 4. 2020 13:59

AUTOTEAMS Калибровка прошивок ЭБУ от Auto Teams на заказ!!! POPCORN ,IMMOoff
,AdBlue, DPF, FAP, EGR ,CAT,O2sensor,VSA,MAF/MAP,TVA,VBA,NOx,Adblue,STAGE1,2. ,Valvematic TOYOTA тел 8 902 01 09150
Так же настойку прошивки autoteams stage1 и stage2 и это не все что может наша компания Auto Teams
телеграмм автотеамс группы https://t.me/ECUtun

Отзывы о Auto Teams
Андрей
Заказывал прошивку от Auto Teams своего Mark X 2.5L, был вялый мертвый, в общем решился вырезать катали, ну и собственно прошить, заказал прошивку у ребят от Autoteams, машина стала огонь! Едет как бес, расход снизился на 1-1.5, были жутко забиты каталики, в совокупе с прошивкой машина стала ехать! Педаль адекватная и сразу чувствуешь отзыв от мотора, коробка стала плавней переключать передачи, мотор стал эластичнее, раньше был тупняк при кик-дауне, сейчас этого нет. Я очень доволен, рекомендую данных ребят. Качественно быстро, не дорого по сравнению с другими. Спасибо!

Евгений
Отчёт о чип тюнинге Creta 2017года 2.0л. ЭБУ sim2k251

Обратился в компанию Автотимс с просьбой сделать прошивку ГБО ТЮН и Е2 на что получил положительный ответ. Вскрыл блок подключил комбик по мануалу и вычитал софт. До работы с блоком искал инфу и везде как под копирку - нет решения по этим блокам. В общем отправил Максиму-Автотимс вычитанное и через какое то время получил мод, записал и поехал на тест драйв. Машина поехала отлично,двигатель натужно не гудит,подхват с самых низов,динамичный разгон и все это еще и на газу. Отдельное спасибо калибровщику за профессионализм. Теперь я точно знаю что у Автотимс есть решение и он вне конкуренции

Олег
Макс Auto Teams молодец ! сделал калибровку для бмв 5 двс 3.0 бензин!
стало меньше жрать и ушли провалы с тупняками просто огонь!
я очень доволен ! рекомендую!

Ильнур
Auto Teams
Работаю с данной команией не один год! Всегда доволен результатом! Всем рекомендую !

Sandraspous - Hi! Only from 18+!

15. 4. 2020 8:22

Hurry up to look into loveawake.ru you will find a lot of interesting things....

freevbucks4sed - The best Deal On income 2020

15. 4. 2020 4:33

Amazing items from you, guy. I use consider your products previous to and most likely just too wonderful. We actually like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the method during which you state it. You're which makes it interesting and you always look after to stay it smart. I cant wait to understand much more from a person. That is actually a new terrific web site.


https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/gamestream/19/358659/free-v-bucks-2020-generator-unpatched/

LindaBop - Face Surgical Masks FFP2, FFP3. Wholesale in stock

14. 4. 2020 20:02

Face Surgical Masks FFP2,FFP3,3 Layers. Wholesale in Stock https://www.restoratio.eu/ We have stock in Estonia. Mask 3 Layers - 2 mil pcs. FFP2 - 300,000 pcs. FFP3 - 300,000 pcs. Minimum lot of 10,000 pcs.You can come see, it all officially, supply contract. Fast delivery to any region of Europe.